Acasă Fotbal S-a anunțat brigada de arbitri de la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj!

S-a anunțat brigada de arbitri de la Corvinul Hunedoara – CFR Cluj!

1

Într-un duel ce promite să fie un adevărat festin fotbalistic, Corvinul Hunedoara din Liga a 2-a se va confrunta cu gigantul CFR Cluj din Liga 1 în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Meciul va avea loc pe stadionul Michael Klein din Hunedoara, la data de 2 aprilie 2024, începând cu ora 19:30.

Cu toate că diferența de ligă dintre cele două echipe este evidentă, în Cupa României orice este posibil, iar Corvinul Hunedoara se va strădui să ofere o surpriză și să-și depășească statutul de underdog în fața campioanei en-titre din Liga 1.

Într-un meci atât de important, brigada de arbitri desemnată pentru a menține ordinea și corectitudinea pe teren este una cu experiență și încredere. La centru se va afla Dima Iulian din București, avându-l alături pe Vatamanu Cosmin, tot din București, și Ghiciulescu Raul Constantin din Lugoj, Timiș. Arbitrul VAR va fi Barbu Marian din Făgăraș, Brașov, asistat de Slabu Stelian din Brașov.

În spatele scenei, observatorul arbitrilor va fi Șovre Octavian din Satu Mare, oferindu-și expertiza pentru a asigura o desfășurare corectă a jocului. Delegatul jocului, responsabil cu aspectele organizatorice și administrative, este Andrieș Mihai, tot din București.

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.