Acasă Fotbal S-a aflat. FCSB își aduce atacant din Africa de Sud! Un nou...

S-a aflat. FCSB își aduce atacant din Africa de Sud! Un nou pariu a lui Becali?

0

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a efectuat un transfer surpriză în vara anului 2023, aducând un jucător din Africa de Sud, pe numele lui Siyabonga Ngezana.

Acest fundaș central în vârstă de 26 de ani a fost achiziționat de la Kaizer Chiefs pentru o sumă de 600.000 de euro. Cu toate că a avut ocazia să joace doar în trei meciuri pentru FCSB, Ngezana a reușit să impresioneze și să devină unul dintre jucătorii favoriți ai lui Gigi Becali.

Patronul clubului FCSB a anunțat că Siyabonga Ngezana va rămâne titular chiar și după revenirea lui Vlad Chiricheș, care se recuperează după o accidentare. De asemenea, Becali a exprimat speranța că va putea să îl vândă pe Ngezana în viitor pentru o sumă considerabilă, de milioane de euro.

Totodată, Gigi Becali a dezvăluit că intenționează să efectueze mai multe transferuri din Africa de Sud în viitorul apropiat. A trimis deja o persoană în Africa de Sud pentru a monitoriza și alți jucători care ar putea să se alăture echipei FCSB în viitor.

Ulterior, presa din Africa de Sud a dezvăluit că următorul fotbalist care ar putea să îl urmeze pe Ngezana în România este Reeve Peter Frosler. Acest jucător în vârstă de 25 de ani provine, de asemenea, de la Kaizer Chiefs și are rolul principal de fundaș dreapta, dar poate juca și pe banda stângă la nevoie. A jucat pentru toate selecționatele de tineret ale Africii de Sud și a debutat pentru echipa națională în 2018, având 4 apariții la prima reprezentativă.

Situația lui Reeve Frosler s-a schimbat recent, el fiind lăsat în afara lotului pentru un meci și folosit ca rezervă în alte două partide. Cu toate acestea, Gigi Becali și echipa FCSB îl monitorizează și încearcă să îl aducă în România pentru a se alătura echipei.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.