Acasă Sport RUGBY | Finalele de pe Arcul de Triumf, fără spectatori

RUGBY | Finalele de pe Arcul de Triumf, fără spectatori

0

Stadionul „Arcul de Triumf” va găzdui, sâmbătă, 16 ocombrie 2021, Finalele SuperLigii Naționale de Rugby. Partidele se vor disputa fără spectatori, după ce incidența cazurilor la numărul de locuitori a ajuns aproape de 15 la mie în Capitală.

De la ora 12:00, în finala mică, CS SCM Timișoara o va înfrunta pe CS Dinamo, iar de la ora 17:00, CSA Steaua o va întâlni pe campioana en-titre CSM Știința Baia Mare în marea finală.

După ce incidența cazurilor de COVID în București a ajuns la un nivel record pentru ultimii doi ani, anume 15 la mia de locuitori, Federația Română de Rugby a decis ca meciurile să se dispute fără spectatori.

Totodată, de restricții vor avea parte și echipele participante, care vor beneficia de maximum 30 de locuri/echipă, accesul în stadion fiind posibil doar pentru cei vaccinați sau trecuți prin boală.

„Având în vedere evoluția îngrijorătoare a situației sanitare din București din ultimele zile și faptul că incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19, cumulată în ultimele două săptămâni, a trecut de 15 la 1.000 locuitori, Biroul Federal al FRR a decis astăzi, ca finalele SuperLigii, programate în acest weekend pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, să se dispute fără spectatori. Această decizie ține cont și de ratele ridicate de infectare din București, dar și din zonele limitrofe și are ca scop diminuarea riscului epidemiologic în rândul spectatorilor, organizatorilor și al sportivilor. De asemenea, s-a decis ca echipele participante în finalele SuperLigii să beneficieze de maximun 30 locuri/echipă, accesul putându-se face în stadion numai cu respectarea prevederilor HG 1090, adică cei vaccinati sau trecuți prin boală”, transmite Federației Române de Rugby.

Articolul precedentGaleria Rapidului nu participă la meciul de la Mioveni cu CFR Cluj! Care este motivul
Articolul următorOficialii din Gruia: Transferul lui Facundo Ferreyra a picat! Definitiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here