Acasă Sport Rezultat mare! Luptătorul Marian Zaha de la Cetate Ardud a cuerit argintul...

Rezultat mare! Luptătorul Marian Zaha de la Cetate Ardud a cuerit argintul la Naționalele U23

0

În weekend, la Târgu Mureș, echipa ACS Cetate Ardud 800 a demonstrat, încă o dată, excelența în lupte, la Finala Campionatului Național Seniori U 23.

Evenimentul a fost marcat de rezultate remarcabile și de o performanță excepțională a sportivului Zaha Marinan Daniel la categoria 63 kg.

Zaha Marinan Daniel a reușit să ocupe locul 2 în clasamentul general, devenind astfel vicecampion național. Traseul său în competiție a fost impresionant, începând cu un prim tur liber și continuând cu o victorie categorică împotriva unui sportiv medaliat la seniori de la CSM Lugoj, cu un scor de 10-2.

S-a oprit în finală, unde Zaha Marinan Daniel a oferit o luptă intensă, cedând cu un scor de 7-3 în fața unui reprezentant al CS Rapid București.

Rezultatul obținut la Târgu Mureș marchează nu doar succesul individual al lui Zaha Marinan Daniel, ci și excelența colectivă a secției de lupte de la Ardud. Efortul și dedicarea echipei ACS Cetate Ardud 800 au fost răsplătite prin această performanță deosebită, care aduce onoare și prestigiu clubului.

Echipa se pregătește pentru o nouă provocare la Campionatul Național Seniori de la Reșița. Cu 3 sportivi pregătiți să urce pe saltea, anticipăm cu nerăbdare o continuare a seriei de performanțe remarcabile și suntem convinși că spiritul competitiv și pasiunea pentru sport vor rămâne la înălțimea așteptărilor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.