Acasă Actualitatea REVOLTĂTOR: Individ s-a autosatisfăcut la Piața de Vechituri în fața unei mame...

REVOLTĂTOR: Individ s-a autosatisfăcut la Piața de Vechituri în fața unei mame care alăpta

0

Un individ s-a autosatisfăcut în fața oamenilor, la Piața de Vechituri din Satu Mare. O mamă revoltată, care alăpta, a asistat la toată faza și a rămas uimită de comportamentul bărbatului.

Faptul că individul se uita fix la o mamă care își alăpta copilul și a continuat să acționeze în ciuda prezenței altor oameni este și mai îngrijorător. Acest comportament poate fi considerat ofensator și traumatizant pentru cei care au fost martori la el.

Aceasta a postat pe un grup de Facebook un mesaj în care a relatat totul:

,,În piata de vechituri am surprins un barbat care isi satisfacea nevoile, cu mana bagata prin buzunar, in plina zi, in plina aglomeratie. Ce mi-a atras atentia a fost faptul ca m-a fixat vizual in timp ce statea la rand la placinte, si in acelasi timp se uita usor panicat stanga-dreapta cu frica sa nu fie vazut, si isi scutura mana in buzunar (initial am crezut ca se joaca cu cheile/maruntii). Eu stateam la masa, alaptam din sistemul de purtare….I-a venit randul la placinte, si-a scos mana din buzunar, a vorbit cu femeia, i-a dat bani (cu mana aia), pana a fost servit a continuat. Dupa ce am iesit din starea de negare “ti se pare, ti se pare, linisteste-te” si am realizat ca el chiar asta face, mi- am schimbat pozitia sa nu il mai vad. Dupa un timp scurt il vad in alta directie, s-a retras la o masa, in colt, continua, cu ochii tot la mine, peste oamenii care erau intre noi…I-am intors iar spatele, insa apoi l-am vazut la tasnitoarea de apa de langa, cum isi spala mana (doar acea mana) superficial. Apoi s-a asezat la masa unde mai erau cativa barbati si a dat mana cu ei… Ca o paranteză, am fost insosita de familie si de mai multi copii, nu am reactionat in niciun fel”, a spus sătmăreanca.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.