Acasă Divertisment Record doborât! Un sătmărean a intrat deja de 100 de ori în...

Record doborât! Un sătmărean a intrat deja de 100 de ori în bar în anul 2024

0

Ghidându-se după mottoul ”nu există niciodată un moment nepotrivit pentru a bea o bere”, un sătmărean a doborât un record vechi de 7 ani în municipiul Satu Mare.

Acesta a reușit să atingă pragul de 100 de intrări în bar până pe 4 februarie în noul an, vechiul record fiind 14 februarie.

Pe străzile orașului se aud glasuri care speculează asupra metodelor magice utilizate de acest pionier al distracției. Unii sugerează că sătmăreanul a găsit o poartă secretă către timp, în timp ce alții cred că este pur și simplu un maestru al organizării și al rezistenței fizice. Dar adevăratul motiv care-l duce la toate barurile de pe colțuri pare a fi situația tensionată cu nevasta.

Valentine’s Day opțional

Sătmăreanul, un maestru al certurilor cu nevasta, a reușit să facă față atât la măiestria de a pune pe masă sticlele goale, cât și la talentul de a naviga prin neînțelegerile conjugale. De la așteptatul cu nerăbdare, el a reușit să facă ziua de Valentine’s Day drept una opțională.

Pe lângă distracția cu certurile și intrările în bar, sătmăreanul are unele preferințe pentru un meniu de bețivi. Printre acestea se numără “Pălinca tonifiantă” (pentru a păstra spiritele înalte în timpul certurilor) și “Ciorba de ciocnire” (ideală pentru a stinge flăcările unui conflict aprins).

Unii locuitori din Satu Mare sunt uimiți de abilitățile de entertainer ale sătmăreanului și se întreabă dacă nu cumva ar trebui să ofere și spectacole de stand-up în baruri.

În ziua perfectă intră de 6 ori în bar

100 de intrări până pe 4 februarie reprezintă 3,5 intrări pe zi. Dar o zi de succes înseamnă 6 intrări în bar. Iată cum arată o zi perfectă a sătmăreanului:

  1. Răsăritul berii: Dimineața devreme, când alții se pregătesc de o zi productivă, sătmăreanul deschide calendarul berii cu o intrare matinală. Consideră că începutul zilei trebuie să fie însoțit de un gust robust de bere.
  2. Reuniunea de 5 minute: O dată la câteva ore, sătmăreanul se retrage pentru a petrece “5 minute” la bar. Deși “5 minute” se poate întinde oricât, el susține că este o metodă eficientă de a menține echilibrul în viața sa.
  3. Ora prânzului special: La prânz, sătmăreanul alege un bar cu meniu generos și preparate delicioase pentru a-și satisface apetitul beresc. Meniul său include nu doar băuturi, ci și un mic dejun consistent.
  4. Coffee break sătmărean: După-amiaza, în loc să-și umple cana cu cafea, sătmăreanul a ales să-și facă propriul tip de “coffee break” la bar, însoțit de prieteni și, desigur, de băuturile potrivite.
  5. Happy hour etern: În fiecare seară, participă la un “Happy hour” care pare să dureze pentru totdeauna. Argumentează că fericirea nu trebuie limitată la o oră și că orașul ar trebui să se bucure de eternitatea plăcerii oferită de bere, vin, wiskey, cognac, vodka, bitter, pălincă și suc colorat pentru stins.
  6. Ultima intrare înainte de culcare: Înainte de a-și închide calendarul beresc, face o ultimă intrare în bar, pentru a încheia ziua într-un mod memorabil. Acest moment devine un fel de ritual nocturn, pregătind terenul pentru aventurile de a doua zi.

(Textul de mai sus este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.