Acasă Fotbal Ce s-a întâmplat la vestiare, în pauza meciului din Ghencea! Acuzațiile lui...

Ce s-a întâmplat la vestiare, în pauza meciului din Ghencea! Acuzațiile lui Cristi Baraj

0

Cristi Balaj, fost mare central internațional și președintele echipei CFR Cluj, nu a ezitat să își exprime dezamăgirea față de arbitrajul partidei dintre FCSB și CFR Cluj (1-0). Acesta nu doar că a criticat prestația arbitrului Marcel Bîrsan, dar a și adus acuzații legate de presiunea exercitată asupra acestuia din partea echipei gazdă.

Balaj a afirmat că în pauza meciului, jucătorii săi și oficialii echipei CFR Cluj i-au relatat că reprezentanți ai FCSB-ului au exercitat presiuni asupra lui Bîrsan în drumul spre vestiare. El a subliniat că acest lucru a avut un impact asupra arbitrului și că acesta a cedat presiunilor.

„La pauză, îmi spuneau jucătorii și Panin (n.r. – team-manager CFR) că oficiali de la FCSB au strigat în drumul spre vestiare către Bîrsan. Au tăbărât pe el. Oficialii lui FCSB au făcut asta! Atât timp când n-am fost acolo, nu pot da nume. Trebuie să se pună un semn de întrebare. Mi s-a comunicat că s-a pus presiune pe arbitru. Iar acesta a dat un penalty cu alibi! N-a putut să facă față presiunii“, a declarat Balaj pentru Fanatik.

Președintele CFR Cluj a continuat prin a analiza faza penalty-ului acordat echipei FCSB. El a argumentat că în meciurile internaționale, un contact similar nu ar fi sancționat cu un penalty și a considerat că căderea lui Compagno a fost exagerată. Balaj a subliniat că un astfel de meci nu ar trebui să fie decis prin intermediul unui contact atât de ușor, care a fost amplificat de căderea atacantului. El a adăugat că arbitrajul ar fi trebuit să aibă aceeași sensibilitate și la faza hențului comis de Dawa. În opinia sa, arbitrul ar fi trebuit să evite intervenția în ambele faze.

Cristi Balaj a fost clar în exprimarea opiniilor sale cu privire la prestația arbitrului și la influențele externe asupra deciziilor din teren. Criticile sale reflectă dezbaterea continuă legată de arbitraj și de modul în care acesta poate afecta rezultatele și desfășurarea partidelor de fotbal.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.