Acasă Fotbal Rapid vrea un număr foarte mare de bilete la meciul cu FCSB!

Rapid vrea un număr foarte mare de bilete la meciul cu FCSB!

0

Rapidul și FCSB se pregătesc pentru un nou derby în Superliga, iar tensiunile sunt în creștere în ceea ce privește numărul de bilete disponibile pentru suporteri. Fanii giuleșteni speră la 9.000 de bilete, însă liderul Peluzei Nord FCSB se opune reciprocității.

Victor Angelescu, reprezentantul Rapidului, anunță că în cazul unei cereri mari, meciurile cu FCSB și Dinamo ar putea fi mutate pe Arena Națională. Rapidul dorește să repete experiența financiară de succes de la ultimul derby, însă există obstacole, cum ar fi programarea unei competiții automobilistice pe Arena Națională în aceeași perioadă.

”Ce decid ei este decizia lor. Nu vreau să intru în polemici, legea spune un anumit lucru, dacă ei vor vrea să ne dea doar 2.500 de bilete asta este, nu ne supărăm. Noi o să le dăm tot timpul când jucăm pe Arenă 9.000 de bilete, toată peluza”, spune Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

În ciuda acestei situații, Rapidul insistă să ofere suporterilor săi locuri pe Arena Națională atunci când cererea este mare, susținând că fotbalul se învârte în jurul lor. Angelescu subliniază că reciprocitatea este importantă, dar respectă deciziile FCSB-ului, chiar dacă acestea nu sunt în favoarea lor.

Meciul tur dintre FCSB și Rapid se va juca în perioada 19-22 aprilie, programul urmând a fi stabilit. Precizăm că returul nu se va putea disputa pe Arena Națională din cauza unui eveniment programat. În acest condiții, FCSB ar putea primi în Giulești sub 1.000 de bilete.

Adsense