Acasă Sport RANDERS – CFR 2-1 | Șanse spulberate pentru campioană în Conference League

RANDERS – CFR 2-1 | Șanse spulberate pentru campioană în Conference League

0

O victorie în Danemarca, la Randers ar fi menținut speranțele CFR-ului de a merge mai departe în Conference League, dar gazdele s-au impus cu 2-1 și meciul cu Jablonec devine important doar pentru cehi, partidă care se joacă peste două săptămâni în Gruia. Și pentru campioană, care mai poate strânge niște bani europeni dacă se impune. CFR Cluj a bifat astfel cea de-a cincia înfrângere consecutivă în deplasare, în cupele europene

Gazdele au început tare meciul, dar Bălgrădean a intervenit salvator în fața lui Bundgraad, în minutul doi. Bară, CFR Cluj, după doar câteva secunde! Camora a centrat din flancul stâng, mingea a fost deviată și a căzut pe bara tranversală.

În prima repriză, posesia și presiunea mai au aparținut în mare parte danezilor, dar CFR a arătat că poate sparge gheața, după ce prima parte a fost echilibrată. În minutul 35, Burcă a scos cu spatele de pe linia porții, după o fază fixă la care Bălgrădean a ieșit cam stângaci. După 45 de minute de joc, tabela a arătat 0-0, iar la Jablonec scorul a fost 1-1, scor la care CFR mai avea șanse de calificare, dacă învingea Randers.

Ambii tehnicieni au făcut câte o mutare la pauză, la CFR a intrat inslandezul Sigurjonsson în locul lui Bordeianu. Dar periculoși în debutul părții a doua au fost tot gazdele, dar Bălgrădean a fost la post. Exacuția lui Deac putea aduce golul izbăvitor, în minutul 55, a fost acolo și Graovac, dar portarul Carlgren s-a opus cu prețul unei accidentări.

Și încet, încet, Randers a pus din nou stăpânire pe joc, deși Păun putea face mai mult la o fază la care a scăpat pe contra-atac. Și a venitul minutul 68, iar echipa din Danemarca a deschis scorul prin proaspătul intrat Kamara, dintr-o poziție suspectă de off-said.

Dar Ciprian Deac readuce CFR-ul în cărți, în minutul 72, care a trimis o lovitură de cap din interiorul careului, după centrarea lui Susic.

Dar Randers replică cu un gol spectaculos al lui Piesinger, cu un șut din lovitură liberă de la peste 25 de metri, iar danezii au revenit din nou în avantaj. CFR s-a aruncat în atac, dar Alibec a fost doar o umbră a celui care se credea că va deveni unul dintre atacanții români de top.

Elevii lui Dan Petrescu vor termina grupa pe ultimul loc, indiferent de ce se petrece în ultima etapă a fazei grupelor.

GRUPA D

Randers – CFR Cluj 2-1

Jablonec – AZ Alkmaar 1-1

CLASAMENT

Randers: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin (53 Bundgaard) – Tibbling, Laueborg (66 Mistrati), Johnsen, Ankersen (84 Onovo) – Egho (66 Kamara), Bundgaard (46 Kehinde)

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea (71 Susic), Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu (46 Sigurjonsson), Boateng (84 Rodriguez), Deac – Omrani, Debeljuh (71 Alibec), Păun (84 Costache)

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.