Acasă Actualitatea Radu Roca și-a depus la Biroul Electoral Municipal candidatura pentru Primăria Satu...

Radu Roca și-a depus la Biroul Electoral Municipal candidatura pentru Primăria Satu Mare

0

Vineri, 19 aprilie, la ora 15.00, social-democratul Radu Roca s-a prezentat la Biroul Electoral Municipal de pe strada Fabricii din Satu Mare. Acesta a venit însoțit de echipa sa de campanie, dar și de colegi din PSD și lideri, pentru a-și depune candidatura la Primăria municipiului reședință de județ.

Zâmbitor și încrezător în forțele sale și ale colegilor de partid, Radu Roca a venit cu dosarul de candidat. Încă nu a fost întocmită lista pentru Consiliul Local, care trebuie depusă până pe 30 aprilie.

Acesta a declarat, la ieșirea din BEM că este o zi specială pentru el și echipa sa, că a fost, este și va fi în slujba sătmărenilor în fiecare zi.

“Astăzi este o zi specială pentru mine și pentru noi toți. Vreau să mulțumesc din suflet și să dau încrederea echipei mele. Am o echipă extraordinară alături de mine, o echipă dedicată și plină de determinare, care muncește neîncetat.

Împreună cu voi, dragii mei sătmăreni, ne-am propus să dezvoltăm orașul nostru și să creăm un viitor mai bun pentru fiecare locuitor al acestui frumos colț de țară. Am fost prefectul sătmărenilor, alături de voi în fiecare zi, am ascultat nevoile și am căutat soluții pentru problemele cotidiene cu care v-ați confruntat.

Astăzi începem un nou drum, un drum greu, plin de provocări, dar și de bucurii, în care mă dedic mai departe în slujba sătmărenilor. Am încredere deplină în echipa mea și sunt convins că, împreună, putem face minuni pentru orașul nostru.

Fiecare vot contează, iar fiecare cetățean are un rol important în construirea viitorului orașului Satu Mare. Vă rog să aveți încredere în echipa noastră și să ne sprijiniți cu votul vostru pentru un Satu Mare dezvoltat, un Satu Mare prosper și orientat spre binele fiecărui sătmărean.

Să pornim împreună pe acest drum și să facem din Satu Mare un loc și mai frumos și mai primitor pentru noi toți!”

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.