Acasă Actualitatea Radu Roca, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, în dialog cu cetățenii

Radu Roca, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, în dialog cu cetățenii

0

Miercuri, Radu Roca, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Satu Mare, a petrecut o nouă zi pe teren, interacționând direct cu locuitorii municipiului. Alături de el au fost viitorii consilieri locali Mirela Suciu și Raul Băbțan, precum și stafful de campanie al PSD.

În cadrul acestor întâlniri, Radu Roca a transmis un mesaj clar către sătmăreni:

„Întotdeauna am fost susținători ai dialogului deschis și ne angajăm să rămânem la fel și pe viitor. Credem cu tărie că cei mai buni parteneri ai Partidului Social Democrat sunt cetățenii, iar prin aceste întâlniri dorim să ne asigurăm că vocile lor sunt auzite și respectate. Este esențial să continuăm să construim o comunitate puternică și unită, bazată pe încredere și colaborare.”

Radu Roca și echipa sa au subliniat importanța dialogului cu cetățenii, considerând că numai prin ascultarea nevoilor și preocupărilor lor pot implementa politici eficiente și relevante pentru comunitate. Ei au reiterat angajamentul de a fi prezenți în comunitate și de a acționa cu responsabilitate pentru reprezentarea intereselor tuturor locuitorilor.

PSD Satu Mare încurajează toți cetățenii să participe activ în procesul electoral din 9 iunie și să susțină candidații partidului, menționând că aceste alegeri sunt cruciale pentru viitorul municipiului și al județului.

  • Pentru primar: Radu Roca, poziția 3 pe buletinul de vot.
  • Pentru președinte al Consiliului Județean: Mircea Govor, poziția 1 pe buletinul de vot.

Radu Roca și echipa sa își exprimă încrederea că prin participarea activă a cetățenilor și susținerea candidaților PSD, Satu Mare va continua să se dezvolte într-o direcție pozitivă, consolidându-și statutul de comunitate unită și prosperă.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.