Acasă Actualitatea Radu Roca, candidat la Primăria Satu Mare, de vorbă cu locuitorii cartierului...

Radu Roca, candidat la Primăria Satu Mare, de vorbă cu locuitorii cartierului Solidarității

0

Radu Roca, candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare s-a întâlnit miercuri seara cu locuitorii din zona Solidarității.

În cadrul întâlnirii cu sătmărenii din zona Solidarității, am avut ocazia să discutăm direct cu cetățenii și să înțelegem mai profund nevoile și aspirațiile lor.

Credem cu tărie că este datoria noastră, ca reprezentanți politici, să fim mereu în mijlocul comunității, să înțelegem și să răspundem la nevoile și preocupările lor. Fiecare cuvânt și fiecare sugestie primite sunt esențiale pentru construirea unui viitor mai bun pentru toți.

Ne angajăm să fim mereu alături de oamenii din comunitate, să fim vocea lor în procesul decizional și să lucrăm împreună pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm. Echipa deVOTată este dedicată să vă reprezinte cu integritate și pasiune, să vă ofere soluții concrete.

Pe 9 iunie, vă invităm să faceți alegerea potrivită pentru viitorul nostru comun.

Cu mine, Radu Roca în funcția de primar și o echipă unită în Consiliul Local, ne propunem să construim un viitor în care fiecare sătmărean să aibă parte de progres și dezvoltare.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.