Acasă Actualitatea Radu Roca, alături de oamenii de afaceri! Antreprenorii sătmăreni, prioritate pentru candidatul...

Radu Roca, alături de oamenii de afaceri! Antreprenorii sătmăreni, prioritate pentru candidatul PSD la Primărie

0

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Satu Mare, Radu Roca, continuă să demonstreze angajamentul său față de dezvoltarea economică locală prin întâlnirile frecvente cu antreprenorii din regiune.

În cadrul unei vizite recente, el și echipa sa au petrecut timp la fabrica Alfa Vega, un exemplu de succes în producția de mobilier școlar și materiale didactice.

Mesajul lui Radu Roca

“Continuăm să fim alături de antreprenorii sătmăreni, iar atenția noastră s-a îndreptat astăzi către educație. Împreună cu echipa mea, am vizitat fabrica Alfa Vega, care produce mobilier școlar și este singura fabrică ce produce material didactic pentru școlile din România. Am vizitat atelierele de lucru, am stat de vorbă cu muncitorii, ne-au fost prezentate fluxurile de producție și depozitele de materiale. Am fost prezenți în mijlocul unor oameni minunați, deschiși spre viitor și a unei afaceri în plină expansiune.”

“Alfa Vega este un alt exemplu pozitiv de afacere sătmăreană care se identifică cu creativitatea și seriozitatea. Am fost entuziasmați de produsele create în această fabrică, de hărnicia și creativitatea muncitorilor. Marea majoritate a produselor oferite de Alfa Vega sunt create sau trec prin filtrul creativității profesioniste a oamenilor. Într-o perioadă în care educația este mai importantă ca niciodată, Alfa Vega demonstrează că investiția în calitate și inovație poate aduce beneficii durabile pentru generațiile viitoare. Viitorul nostru depinde de capacitatea noastră de a susține și de a dezvolta întreprinderile locale.”

Prioritățile lui Radu Roca pentru Dezvoltarea Economică Locală

 1. Susținerea Antreprenorilor Locali
  • Radu Roca subliniază importanța susținerii întreprinderilor locale, recunoscând rolul crucial pe care îl joacă acestea în dezvoltarea economică a comunității.
  • Vizitele regulate la companiile locale îi permit să înțeleagă mai bine nevoile și provocările acestora.
 2. Investiția în Educație și Inovație
  • Într-o perioadă în care educația este esențială, sprijinirea companiilor care contribuie la acest sector devine o prioritate.
  • Radu Roca dorește să promoveze parteneriate între administrația locală și companiile care investesc în calitate și inovație.
 3. Dezvoltarea Afacerilor Locale
  • Planurile sale includ măsuri pentru a stimula creșterea economică și pentru a crea un mediu favorabil dezvoltării afacerilor.
  • Accentul pe dezvoltarea durabilă și pe susținerea antreprenoriatului local va contribui la îmbunătățirea calității vieții în comunitate.

Radu Roca își continuă campania electorală cu un accent clar pe susținerea și dezvoltarea întreprinderilor locale. Prin întâlniri directe cu antreprenorii și prin promovarea unor inițiative menite să îmbunătățească sectorul educațional, el își propune să construiască un viitor mai bun pentru Satu Mare. Angajamentul său față de calitate, inovație și sprijinirea comunității de afaceri locale îl diferențiază ca un lider dedicat progresului și bunăstării comunității.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense