Acasă Actualitatea Radu Roca a demisionat! Adrian Micle, noul președinte al PSD Satu Mare...

Radu Roca a demisionat! Adrian Micle, noul președinte al PSD Satu Mare pe municipiu

0

În cadrul ședinței desfășurate astăzi în Organizația Municipală PSD Satu Mare, Adrian Micle a fost numit președinte, iar Raul Băbtan a preluat funcția de prim-vicepreședinte.

Aceste schimbări vin în urma demisiei fostului președinte, Radu Roca, care și-a depus mandatul din cauza statutului său de funcționar public în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare Satu Mare.

La ședință au fost prezenți Mircea Govor, președintele organizației județene PSD Satu Mare, membrii biroului permanent al organizației municipale și membrii structurilor organizației municipale.

Pe lângă cele două funcții de conducere, biroul organizației municipale PSD Satu Mare rămâne neschimbat, asigurând astfel continuitatea și stabilitatea în activitatea organizației.

Noii lideri și-au exprimat angajamentul de a continua eforturile de dezvoltare și consolidare a partidului la nivel local.

Ce spune Mircea Govor?

Doresc să-i adresez sincere mulțumiri colegului și prietenului meu, Radu Roca, pentru perioada în care a ocupat funcția de președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare. Sub conducerea sa, organizația a funcționat exemplar, reflectând dedicarea și profesionalismul de care a dat dovadă.

Radu Roca a fost un președinte desăvârșit, reușind să consolideze echipa și să asigure o colaborare armonioasă între membrii organizației. Realizările obținute în timpul mandatului său sunt o mărturie a angajamentului său față de valorile și obiectivele PSD.

Îi sunt recunoscător pentru toate eforturile depuse și pentru sprijinul constant oferit echipei noastre.

Radu Roca lasă în urma sa o moștenire de care suntem mândri și pe care noii lideri, Adrian Micle și Raul Băbtan, sunt hotărâți să o continue și să o dezvolte în beneficiul comunității noastre.

Pe această cale doresc să-i felicit pe Adrian Micle, care în urma ședinței desfășurate astăzi în Organizația Municipală PSD Satu Mare, a fost numit președinte, și pe Raul Băbtan, care a preluat funcția de prim-vicepreședinte.

Sunt încrezător că echipa formată din Adrian Micle și Raul Băbtan va aduce un plus de energie și viziune în cadrul organizației, contribuind la dezvoltarea și consolidarea acesteia. Le doresc mult succes în noile lor mandate și aștept cu nerăbdare să vedem rezultatele muncii lor.

Adsense