Acasă Informativ Radu Panait explică cum s-a luptat pentru Satu Mare în ultimii 4...

Radu Panait explică cum s-a luptat pentru Satu Mare în ultimii 4 ani!

1

Decât să stau toată ziua pe Facebook, mai bine pun mâna si atrag bani europeni pentru Satu Mare” Radu Panait explică cum s-a luptat pentru Satu Mare în ultimii 4 ani.

Chiar dacă acum e principalul contracandidat al actualului primar, Radu Panait a fost în ultimii 4 ani deputat în Parlamentul României. Candidatul Alianței Dreapta Unită USR-PMP a depus 128 de proiecte legislative, din care 21 au devenit legi. S-a luptat pentru Satu Mare, luând cuvântul de mai multe ori pe teme diverse în plenul Parlamentului, plus 29 de interpelări și 18 moțiuni.

Ceea e de apreciat la Radu e că nu a refuzat niciodată o audiență cu sătmărenii, chiar încurajându-i să vină pentru orice problemă la sediul USR de pe str. Petofi Sandor 45. În plus și-a făcut public numărul de telefon și a dezvoltat un site www.panait.ro pentru a înlesni comunicarea cu cei care l-au ales.

Astfel putem spune că și-a arătat bunăvoința, iar ușa cabinetului său parlamentar a fost mereu deschisă.

Importante sunt proiectele pentru că alea rămân și alea ne aduc bunăstare. Unii pupă toată ziua oameni pe stradă si se filmează cum dau cu coasa. Chiar îți dorești asta de la un lider? Eu cred că cel mai important e să faci treabă! Duminică votăm Alianța Dreapta Unită pe toate buletinele de vot și modernizăm România!” a mai spus candidatul Alianței Dreapta Unită USR-PMP.

Desi rolul principal al unui parlamentar este acela de a legifera, deputatul Radu Panait a oferit gratuit consultanță și a întocmit dosarele pentru finanțarea prin PNRR a medicilor de familie din județ. Prin această inițiativă, mulți dintre aceștia au avut oportunitatea de a-și moderniza cabinetele medicale, permițând astfel pacienților să beneficieze de servicii medicale de o calitate superioară. Programul PNRR a permis medicilor de familie să acceseze finanțare nerambursabilă de aproximativ 300.000 lei, echivalentul a 3 miliarde de lei vechi.

Acesta este doar un exemplu din activitatea deputatului Radu Panait și a echipei filialei municipale USR Satu Mare, filială condusă de Diana Creț, candidat la Consiliul Județean.

Comandat de Uniunea Salvați România – USR Satu Mare

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240009

Adsense

1 COMENTARIU