Acasă Actualitatea PSD Satu Mare și-a prezentat cei mai buni candidați la Consiliul Județean...

PSD Satu Mare și-a prezentat cei mai buni candidați la Consiliul Județean și la primăriile de orașe

0

Liderii și candidații PSD Satu Mare la alegerile din 9 iunie au susținut joi, înainte de prânz o nouă conferință de presă.

Au participat Mircea Govor, candidatul la președinția Consiliului Județean, Radu Roca, la Primăria Satu Mare, Gheorghe Cârciu, candidat la europarlamentare, dar și candidați de pe lista de Consiliu Județean, respectiv candidații la Primăriile Carei, Eugen Binder și Tășnad – Adrian Farcău. Au mai fost prezenți Lenuța Cornea, candidat la Primăria Bixad. Dintre candidații pe lista consilierilor județeni au fost prezenți Oliviu Buzgău, care țintește al șaselea mandat la județ, Cătălin Filip, Gheorghe Marincaș, Neculai Avorniciții, în timp ce dr. Cristian Dăscălescu, Daniel Cosma, Sorin Stănean, Roxana Petca, Cristian Pașca se află la prima încercare de a ajunge la Consiliul Județean.

Au fost prezentați și candidații de la Ardud, unde a fost desemnat Ștefan Melnic, la Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, respectiv Vasile Zah în Livada.

Mă aflu azi în fața dumneavoastră pentru a vă prezenta echipa PSD la alegerile locale și europarlamentare ce vor avea loc duminică, 9 iunie.  Suntem o echipă de oameni serioși, competenți și profesioniști, care doresc să aducă rezultate concrete pentru județul nostru și pentru România. 

Avem o echipă de oameni tineri, de perspectivă și oameni cu experiență în administrația publică, dedicați pentru dezvoltarea județului Satu Mare. Vrem să demonstrăm că având o conducere competentă și profesionistă la nivelul județului Satu Mare, vom reuși împreună cu dumneavoastră stimați sătmăreni să punem județul  nostru în topul județelor dezvoltate din România. 

Este o mare mândrie pentru noi sătmărenii, să avem un candidat la alegerile europarlamentare din partea Partidului Social Democrat, pe locuri eligibile. Este vorba despre prietenul și colegul nostru, Gheorghe – Florin Cârciu – secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni și președintele PSD Diaspora. 

Gică este cea mai potrivită persoană pentru a reprezenta interesele României în Parlamentul European. Cu o vastă experiență antreprenorială și un angajament neclintit față de valorile democratice, Gică Cârciu a demonstrat că este un lider dedicat, capabil să lupte pentru drepturile și bunăstarea românilor din România dar și a celor de pretutindeni. El va fi o voce puternică în Europa, apărând interesele noastre, ale românilor și fiind o punte de legătură între Parlamentul European și administrațiile noastre locale pentru atragerea de fonduri europene, pentru dezvoltare. 

Prin votul acordat colegului nostru Gheorghe Cârciu, ne asigurăm că România are un reprezentant capabil să facă față provocărilor europene și să aducă rezultate concrete pentru comunitățile noastre. Este timpul să ne unim eforturile și să trimitem în Parlamentul European un lider care să ne reprezinte cu demnitate și eficiență. 

În continuare, vă voi prezenta candidații PSD la funcția de primar din municipiile Satu Mare, Carei și orașele Negrești-Oaș și Tășnad. Dați-mi voie să încep cu doamnele mai întâi. 

 1. Aurelia Fedorca – de profesie: economist, actualmente primar al orașului Negrești-Oaș, urmează al patrulea mandat 
 1. Radu – Tiberiu Roca – de profesie: medic veterinar, fostul prefect al județului Satu Mare, a fost vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și a avut un mandat de viceprimar al municipiului Satu Mare în perioada 2012-2016, este candidatul PSD la primăria Municipiului Satu Mare
 1. Adrian Dănuț Farcău – de profesie medic veterinar, actualmente primar al orașului Tășnad, urmează la doilea mandat 
 1. Binder Eugen- de profesie: consilier juridic, actualmente consilier local al Municipiului Carei și candidat la Primăria Municipiului Carei

Acum urmează lista candidaților pentru funcția de CONSILIER JUDEȚEAN din partea PSD. Voi începe cu cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare. 

 1. Cornea Lenuța Titiana– de profesie: economist, actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, urmează al doilea mandat de consilier județean 
 2. Buzgău Oliviu Aurel– de profesie: inginer agronom, actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, consilier județean la al 6-lea mandat
 3. Filip Cătălin Marian– de profesie: economist, actualmente expert contabil, urmează al doilea mandat de consilier județean 
 4. Marincaș Gheorghe– de profesie: jurist, consilier județean la al treilea mandat 
 5. Avorniciți Neculai – de profesie inginer agronom, consilier județean la al treilea mandat
 6. Dăscălescu Cristian– de profesie: medic chirurg, candidat la primul său mandat de consilier județean 
 7. Cozma Daniel– antreprenor, candidat la primul său mandat de consilier județean 
 8. Stănean Sorin Vasile– de profesie: inginer de mediu, candidat la primul său mandat de consilier județean 
 9. Petca Ioana Roxana– de profesie: economist, candidat la primul său mandat de consilier județean 
 10. 10.Pașca Cristian Vasile– de profesie: economist, candidat la primul său mandat de consilier județean 
 11. 11.Cădar Horia Alexandru– de profesie: director economic, candidat tot la primul său mandat de consilier județean 

Dragi sătmăreni, aceasta este echipa cu care pornesc încrezător că împreună, prin multă muncă și implicare, vom reuși să dezvoltăm județul Satu Mare! 

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense