Acasă Informativ PSD Satu Mare și-a anunțat sprijinul pentru candidatul la Primăria Crucișor

PSD Satu Mare și-a anunțat sprijinul pentru candidatul la Primăria Crucișor

0

Partidul Social Democrat Satu Mare își exprimă susținerea față de actualul consilier local, Andrei Sergiu Daniel, pentru a câștiga primăria comunei Crucișor.

Având în vedere experiența sa ca și consilier local și implicarea în comunitate, Andrei Sergiu Daniel este persoana potrivită pentru a prelua conducerea primăriei și pentru a aduce progres și dezvoltare în beneficiul locuitorilor.

“Sâmbătă, 24 februarie, am participat alături de colegii mei Cătălin Filip – consilier județean și fiu al satului, Daniel Coza – prim-vicepreședinte al organizației TSD Satu Mare, la ședința de lucru a organizației PSD Crucișor. La această ședință au fost prezenți peste 150 de membri. În urma anunțului privind pensionarea primarului nostru, Romi Coza, îi transmit toată aprecierea mea pentru dedicarea și serviciul său adus comunității în timpul mandatului său. Totodată, îmi exprim susținerea față de actualul consilier local, Andrei Sergiu Daniel, pentru a câștiga primăria comunei Crucișor. Având în vedere experiența sa ca și consilier local și implicarea în comunitate, consider că Andrei Sergiu Daniel este persoana potrivită pentru a prelua conducerea primăriei și pentru a aduce progres și dezvoltare în beneficiul locuitorilor”, este mesajul președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.