Acasă Informativ PSD Satu Mare a ieșit la curățenie de “Vinerea Verde”

PSD Satu Mare a ieșit la curățenie de “Vinerea Verde”

0

COMUNICAT PSD SATU MARE: Promovăm responsabilitatea pentru mediu și implicarea activă în protejarea acestuia!

În calitate de simpli cetățeni ai județului Satu Mare, dar și de aleși în a vă reprezenta pe dumneavoastră, astăzi, echipa Partidului Social Democrat Satu Mare a participat în cadrul campaniei “Vinerea Verde” la o acțiune de ecologizare în zona comunei Beltiug – acțiune prin intermediul căreia atragem atenția că un mediu curat înseamnă o viață de calitate pentru fiecare dintre noi.

Acțiunea PSD de ecologizare Vinerea Verde s- a derulat astăzi în întreaga țară. Pentru organizarea și buna desfășurare a acțiuni la nivelul județului Satu Mare, le mulțumim colegilor de la Beltiug, coordonați de președintele TSD Beltiug- Nicolae Doroș alături de doamna Aurora Badea, președintele TSD Satu Mare- Bianca Șorian, secretarul TSD Satu Mare- Claudiu Tămășan.

Au răspuns prezent alături membri PSD Satu Mare la acțiunea de ecologizare, prefectul județului Satu Mare- Radu Roca, vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău și viceprimarul Municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan-Ilieș.

Avem datoria morală și mai apoi, datoria civică de a ne implica și de a proteja mediul înconjurător.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.