Acasă Informativ PSD Carei și Botiz aduc bucurie de Moș Nicolae: Vizită la casa...

PSD Carei și Botiz aduc bucurie de Moș Nicolae: Vizită la casa de tip familial, cadouri la copiii din comuna Botiz

0

În preajma Sfântului Nicolae, echipa Partidului Social Democrat (PSD) din Carei a făcut o vizită deosebită la Casa de tip familial “Violeta” din municipiu. Cu inimile pline de bucurie, reprezentanții PSD au petrecut momente minunate alături de copiii din această instituție, aducându-le zâmbete și surprize.

Copiii au împărtășit poezii, au colindat împreună, iar Moș Nicolae i-a răsplătit pentru cumintenia și ascultarea lor cu daruri. Echipa PSD Carei a exprimat dorința de a repeta aceste momente minunate și a subliniat valoarea neprețuită a zâmbetelor, bucuriei și entuziasmului pe care copiii le-au adus în această întâlnire specială.

Tot în aceeași seară, Moș Nicolae a pășit în mijlocul copiilor harnici și cuminți din comuna Botiz. Loredana Murgu, consilier local, alături de Adela Donca, președinta Organizației de Femei Social Democrate (OFSD) Botiz, Anetta Aranyos, președinta Tineretului Social Democrat (TSD) Botiz, și Tivadar Elisabeta, au organizat un eveniment magic pentru cei mici, oferindu-le cadouri pline de bucurie și speranță.

Solidaritatea comunitară și implicarea activă au fost evidențiate în această inițiativă, creând un moment memorabil pentru copiii din Botiz. Bucuria și entuziasmul micuților în fața darurilor oferite de Moș Nicolae au fost pe măsura așteptărilor. Această acțiune reprezintă un exemplu frumos de generozitate și grijă față de cei mai mici membri ai comunității în perioada sărbătorilor de iarnă.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.