Acasă Fotbal Prunea regretă că s-a legat de Octavian Popescu

Prunea regretă că s-a legat de Octavian Popescu

0

Florin Prunea (53 de ani) a avut o ieșire reprobabilă la adresa lui Octavian Popescu atunci când a vizionat pentru prima dată bucuria din vestiarul FCSB-ului, după umilința cu Dinamo, scor 6-0.

Fostul mare fotbalist a revăzut imaginile în care jucătorii de la FCSB i-au ironizat pe dinamoviști iar sentimentul său a fost același. Prunea a explicat ce l-a deranjat, dar a ținut să-i ceară scuze public fotbalistului în vârstă de 18 ani.

”Regret ce am spus, doar pentru că a fost vorba despre un copil. Dar, nu a fost o reacție normală. Îți asumi să vină și răspunsul, nu a fost în regulă ce a făcut. Și cu mine au apărut filmări și am plătit. Și financiar, după acel meci cu FCSB de la Iași. Nu-ți spune nimeni să nu te manifești, dar să nu iei la mișto partea cealaltă. Între jucători trebuie să existe un respect”, a spus Florin Prunea, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Prunea a ținut însă să evidențieze reacțiile oficialilor vicecampioanei Ligii 1.

”În schimb, i-am felicitat pe MM Stoica și pe Edi Iordănescu pentru declarațiile de după meci. Arată caracter și coloană vertebrală. Se puteau bucura și jucătorii, dar cu măsură. Rivalitate cu cine? Nu mai există rivalitate acum între FCSB și Dinamo. Repet, eu am fost prinse în ipostaze mult mai urâte. Sunt singurul care a plătit pentru acele scandări de la meciul Iași – FCSB, alții deloc. Nu am văzut că era camera pe mine, am fost și suspendat 3 luni, am achitat 20.000 de ron. Dar, și atunci mi-a părut rău după acele imagini. Mi-a părut rău de declarațiile pe care le-am făcut, mai ales că eu i-am luat apărarea când lumea îl ataca. Îi voi cere scuze și personal când mă voi întâlni cu el”, a mai spus Prunea, la Digi Sport.

Adsense