Acasă Fotbal Prunea exclude un jucător de la FCSB din lotul pentru Euro 2024!

Prunea exclude un jucător de la FCSB din lotul pentru Euro 2024!

0

Înaintea Campionatului European din 2024, discuțiile despre componența echipei naționale a României sunt la ordinea zilei. Una dintre cele mai aprinse dezbateri s-a născut în jurul numelui lui Vlad Chiricheș, fundașul central care a revenit în atenția publicului după o perioadă marcată de accidentări.

În ultimele săptămâni, comentariile controversate ale lui Florin Prunea, fostul portar și actual director sportiv, au generat o amplă polemică în rândul suporterilor fotbalului românesc. Prunea a declarat că Chiricheș ar fi “imposibil” să facă parte din lotul României pentru turneul final, accentuând necesitatea unei rejuvenări a echipei.

Cu toate acestea, Chiricheș, în vârstă de 34 de ani, își menține speranța și determinarea de a face parte din lotul naționalei. Într-un interviu recent acordat orangesport.ro, el a subliniat importanța revenirii sale pe teren și dorința de a juca în restul meciurilor pentru FCSB, în speranța că acest lucru îl va aduce în atenția selecționerului Edi Iordănescu.

După o absență datorată unei accidentări suferite în luna august, Chiricheș și-a reluat treptat activitatea pe teren, purtând chiar banderola de căpitan într-un amical recent. Cu toate că recunoaște că a avut perioade mai puțin prolifice la echipa de club în trecut, Chiricheș este convins că prezența sa la un turneu final ar fi benefică atât pentru el, cât și pentru echipa națională.

“Prezența la un Campionat European îți dă suflu, îți dă împlinire și te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul acela”, a declarat Chiricheș, subliniind impactul pozitiv pe care selecționata l-a avut asupra carierei sale.

Adsense