Acasă Actualitatea FOTO. Proiect inedit prezentat de Radu Panait, candidatul Alianței Dreapta Unită la...

FOTO. Proiect inedit prezentat de Radu Panait, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Satu Mare

0

Radu Panait, candidat pentru primăria Satu Mare, prezintă un proiect inedit pentru orașul nostru.

Zona de promenadă de pe malul Someșului este o viziune îndrăzneață pentru amenajarea unei bucăți din oraș care poate aduce beneficii semnificative atunci când vine vorba de creșterea numărului de turiști și de diferențierea față de restul orașelor din țară și chiar din Europa.

Ambițiile dl. deputat Radu Panait par a fi lucruri mărețe, însă, așa cum explică și el, bugetul primăriei permite multe astfel de investiții. Previziunea financiară pentru 2024 a primăriei Satu Mare însumează venituri de 118 milioane de euro, o sumă nu tocmai mică pentru un oraș ca Satu Mare.

Părerile legate de această propunere de proiect sunt împărțite, deși beneficiile sunt evidente în favoarea înfrumusețării orașului nostru.

Radu Panait declară:

Nu putem să stăm cu mâna în sân și să așteptăm turiști dacă noi le oferim pavaje și betoane! Chiar dacă orașul nostru se dezvoltă încet și multe din problemele legate de drumuri, trotuare sau alte investiții au fost rezolvate, nu înseamnă că trebuie să ne oprim aici, ba chiar din contră, trebuie să trecem la nivelul următor și să gândim niște proiecte care să facă o diferență între Satu Mare și restul orașelor din țară și chiar din Europa!

Cu toții suntem interesați de ce fel de telefon avem, cum arată hainele de pe noi sau ce mașină conducem, dar, din păcate, nu depunem la fel de mult efort să susținem proiectele care ne-ar putea aduce același nivel de mândrie față de locul unde trăim sau de unde ne-am născut!

Relieful nu ne ajută, istoria nu ne-a lăsat prea multe obiective turistice, de aceea avem obligația să le construim noi!

Oameni buni, haideți să susținem proiecte îndrăznețe, haideți să îndrăznim să vrem mai mult, haideți să facem din Satu Mare un exemplu de dezvoltare pentru orașele din România.

Un astfel de proiect va aduce sute de mii de turiști în orașul nostru și, implicit, industria HoReCa, localurile, dar și tot felul de alte activități producătoare de venituri vor crește!

Dacă și voi vreți ca în Satu Mare să se construiască lucruri nemaiîntâlnite, pe 9 iunie votați Radu Panait și Dreapta Unită USR-PMP!”

Galerie FOTO:

COMANDAT DE USR SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240009

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.