Acasă Actualitatea Proiect de 1 milion de euro între spitalul din Satu Mare și...

Proiect de 1 milion de euro între spitalul din Satu Mare și cel din Mukacevo

0

Specialiștii Spitalului Regional de Pediatrie din Mukacevo au sosit pentru o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. În urma proiectul de finanțare UE, inițiat în decembrie 2019 de către Consiliul Județean Satu Mare, realizat în colaborare de cele două instituții, secția de Terapie intensivă și Neonatologie a Spitalului Județean Satu Mare, respectiv a Spitalului Regional de Pediatrie din Mukacevo vor fi dotate cu echipamente și dispozitive medicale moderne.

Proiectul include, de asemenea, pe lângă achiziționarea unor echipamente, și finanțarea întâlnirilor și schimburilor de experiență între specialiștii celor două spitale, respectiv editarea a trei broșuri informative redactate în mai multe limbi. Broșurile vor conține informații despre îngrijirea la domiciliu a copiilor născuți prematur, dar și despre îngrijirea la domiciliu a pacienților externați din secția de Terapie intensivă. Valoarea totală a proiectului este de 1.100.000 euro.

Articolul precedentVIDEO. Percheziții la persoane bănuite de furt de combustibil în Alba
Articolul următorFOTOGALERIE. Alex Urzică îi calcă pe urme tatălui său, Marian! Povestea Naționalele de juniori de la Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here