Acasă Informativ PROGRAMĂRI | Tratamente de ultimă oră cu ozonoterapie, la SCM Dr. Coica

PROGRAMĂRI | Tratamente de ultimă oră cu ozonoterapie, la SCM Dr. Coica

0

În cosmetologia medicală, ozonul este tot mai larg folosit datorită activităţii sale biologice pure. Amestecul gazos ozon/oxigen introdus în anumite puncte active ale feţei, gâtului, abdomenului sau coapselor, serveşte ca un catalizator celular stimulând procesele vitale celulare şi astfel întinerind ţesuturile.

Ozonoterapia poate fi astfel folosită, fără efecte adverse, la întinderea atât a ridurilor de expresie, cât şi a celor cauzate de vârstă, îndepărtează pungile şi ridurile de sub ochi. În general, această procedură se realizează de 2-3 ori pe săptămână, numărul de proceduri fiind determinat de doctor pentru fiecare pacient, media fiind de 9-10 proceduri pentru un tratament complet. De asemenea, ozonoterapia s-a dovedit a fi deosebit de eficientă în tratarea celulitei. În timp ce procedurile obişnuite implică acţiuni chirurgicale, ozonoterapia este o metodă neinvazivă, cu rezultate aproape imediate.

Ozonoterapia este indicată în toate afecțiunile pielii capului, de la păr degradat la dermatită seboreică (mătreață), microbiană, fungică (ciuperci), psoriazis. Căderea părului în termeni medicali, este cunoscută sub numele de alopecie (chelie). La început apar ușoare dureri la mișcările firului de păr, și mâncărimi la nivelul pielii capului. Mâncărimile devin tot mai supărătoare,și persoana în cauză se gândește la mătreață sau la alergie. Ce face OZONUL la nivelul părului?Ozonul produce oxigenarea celulelor scalpului,fapt ce duce la îmbunătățirea microcirculației,permițând astfel oxigenarea folicului de păr, reduce căderea părului și ulterior crește densitatea lui.

Această nouă tehnologie o găsiți la SCM Dr. Coica, pe strada Lucian Blaga, bl. CU 12 din Satu Mare, la numerele de telefon 0732.116.809 sau 0732.116.820.

loading...
Articolul precedentSe anunță furtuni cu grindină în Satu Mare! Atenție unde vă parcați mașinile
Articolul următorȘofer sătmărean implicat într-un accident spectaculos! Vinovatul, fără permis, băut și drogat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.