Acasă Actualitatea PROGRAM. Sute de medici vin la Satu Mare la Zilele Urologiei!

PROGRAM. Sute de medici vin la Satu Mare la Zilele Urologiei!

0

În perioada 9-11 mai 2024, comunitatea medicală din Satu Mare se va aduna la Casa Meșteșugarilor pentru a marca cea de-a XII-a ediție a Simpozionului Zilele Urologiei Sătmărene. Organizat de Colegiul Medicilor Satu-Mare și Asociația Urologică Sătmăreană în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, evenimentul promite să ofere o platformă de excelență pentru schimbul de cunoștințe și experiențe în domeniul urologiei.

Deschiderea oficială a simpozionului va avea loc vineri, 10 mai 2024, la ora 9:00. Participanții vor fi ulterior implicați în trei sesiuni de comunicări științifice, desfășurate între orele 9:30 și 18:00, în aceeași zi. Ultima sesiune, programată pentru 11 mai 2024, va continua discuțiile începute în zilele anterioare, fiind planificată între orele 9:00 și 14:00.

Simpozionul este așteptat să aducă în atenție cele mai recente descoperiri și practici în domeniul urologiei, abordând subiecte de interes major pentru specialiști și pacienți deopotrivă. Participanții vor avea oportunitatea de a interacționa și de a-și îmbunătăți cunoștințele într-un mediu stimulativ și colaborativ.

Cu un istoric de succes și o reputație bine stabilită, Simpozionul Zilele Urologiei Sătmărene reprezintă un eveniment de referință în domeniul medical și un moment important în agenda profesională a practicienilor din regiune.

Colegiul Medicilor Satu-Mare, Asociația Urologică Sătmăreană și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare își exprimă recunoștința față de toți participanții și partenerii implicați în organizarea și susținerea acestui simpozion de prestigiu, care continuă să contribuie la avansarea medicinei și îngrijirii sănătății în Satu Mare și dincolo de hotarele sale.

PROGRAMUL LUCĂRILOR:

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.