Acasă Arhiva Procurorul sătmărean Vasile Adrian Buzan a promovat concursul pe funcții de execuție

Procurorul sătmărean Vasile Adrian Buzan a promovat concursul pe funcții de execuție

0

Doar cinci din cei 14 procurori de la unități de parchet din Bihor și Satu Mare, înscriși la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție, au fost declarați admiși. Este vorba despre trei magistrați care au solicitat promovarea la gradul profesional corespunzător parchetului de pe lângă Tribunal și alți doi care vor avea grad profesional de parchet de pe lângă Curtea de Apel. Niciunul dintre cei patru procurori care au solicitat promovarea în gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție nu a fost admis.

Potrivit rezultatelor afișate de Consiliul Superior al Magistraturii, a promovat în gradul profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel Vasile Adrian Buzan (de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, delegat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș), care a obținut nota finală 8,3.

În schimb, au fost respinși următorii procurori care au solicitat promovarea în gradul profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel, Marinela Pop (Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare), respectiv în gradul profesional corespunzător PÎCCJ, Delia Claudia Sabău (de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare).

Articolul precedentPetrila, noua perlă din Gruia! CFR Cluj poate da lovitura pe piața transferurilor
Articolul următorLISTĂ | Noi țări în zona roșie! Cum îi afectează pe români?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here