Acasă Actualitatea Prinși în flagrant la Oradea! Patru bărbați, bănuiți de trafic de droguri

Prinși în flagrant la Oradea! Patru bărbați, bănuiți de trafic de droguri

0

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict patru bărbați, în timp ce ar fi încercat să vândă 350 de grame de cannabis. Alte 125 de grame de cannabis și 40 de grame de cocaină au fost descoperite la reședința unuia dintre aceștia.

Joi, 10 iunie, într-o parcare din municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, toți din județul Bihor, bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc.

Aceștia au fost depistați în timp ce ar fi încercat să comercializeze 350 de grame de cannabis.

Pentru probarea activității infracționale a celor patru persoane, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Oradea.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit aproximativ 125 de grame de cannabis și 40 de grame de cocaină, toate fiind ridicate, în vederea expertizării. Totodată, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere.

După audierea acestora, a fost dispusă reținerea celor patru, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activității infracționale.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articolul precedentFotbaliștii tricolori, vacanțe de vis în locuri exotice
Articolul următorTransport de animale fără documente! 500 de găini au fost incinerate în județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here