Acasă Actualitatea Primul “transfer” făcut de PSD de la PNL în județul Satu Mare?

Primul “transfer” făcut de PSD de la PNL în județul Satu Mare?

0

Vineri seara, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, alături de președintele organizației municipale și prefectul Radu Roca, respectiv, șeful de cabinet Radu Iancu au răspuns afirmativ invitației primarului din Tarna Mare, Monica Sobius, la un eveniment de însemnătate spirituală.

S-a ținut Sfânta Liturghie din Parohia Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Bocicău, comuna Tarna Mare. Mergând mai departe, putem vedea o apropiere între liderii PSD și liberala Monica Sobius, care a mai făcut parte din tabăra social-democrată în urmă cu mai mulți ani.

Asta poate crea speculații cu privire la faptul că, Monica Sobius ar putea candida la alegerile locale din 9 iunie din partea PSD Satu Mare și nu PNL.

Mai mult, președintele PSD Mircea Govor a lansat pentru marți, 2 aprilie, o invitație la o conferință de presă în care se vor prezenta noile “transferuri” din tabăra social-democraților.

E clar că în această perioadă, fiecare partid caută să coopteze cât mai mulți primari, lideri, în vederea alegerilor. Surprize sunt și vor mai fi, atât din tabăra PSD cât și PNL.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.