Acasă Informativ Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor: “Vor fi surprize estivale”

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor: “Vor fi surprize estivale”

0

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor a ieșit în spațiul public unde a punctat mai multe aspecte interesante, înainte de o mică vacanță.

A promis că la nivel local se pregătesc câteva “surprize estivale”. Despre faptul că social-democrata Cristina Ilieș ar putea ajunge viceprimar, Govor s-a arătat supărat de anumite aspecte. “Nici nu mai am curajul să spun că va fi viceprimar. Sunt chiar supărat pe acest subiect. Am crezut că se va găsi o formă de colaborare corectă, colegială, politică, dacă tot suntem împreună la guvernare să optăm pentru o soluție bună și la nivel județean. Cred că toți sătmărenii s-au săturat deja de acest aspect. Dar ca președinte de partid voi face tot ce-mi stă în putință să găsesc o formulă în care să avem funcție la municipiu, sper să se resolve și Cristina să ocupe funcția de viceprimar. Nu știu în ce relații sunt cei din PNL, par să aibă o problemă internă, dar ar trebui să-și retragă unul dintre viceprimari. Nu intru în amănunte, e o situație complicată. Și la Consiliul Județean situația e cam la fel, în ceea ce privește împărțeala cu vicepreședinții.

Deși e vară și unii politicieni au lăsat-o mai moale, Mircea Govor a promis că are pregătite câteva “surprize estivale” în politica locală, care vor fi dezvăluite undeva în luna august.

“Pot să spun un lucru în premieră. Vor fi surprize estivale, deocamdată nu pot să spun mai multe”, a încheiat președintele social-democraților sătmăreni.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.