Acasă Fotbal Premierul Marcel Ciolacu cere o anchetă la CSA Steaua privind stadionul Ghencea

Premierul Marcel Ciolacu cere o anchetă la CSA Steaua privind stadionul Ghencea

0

Într-un gest fără precedent, premierul României, Marcel Ciolacu, a decis să trimită Corpul de control la CSA Steaua pentru a investiga modul în care este administrat stadionul Ghencea. Surse din interiorul Guvernului au dezvăluit în exclusivitate pentru PROSPORT că șeful Executivului a solicitat verificări amănunțite privind veniturile și cheltuielile stadionului.

Angajații Corpului de control au primit misiunea de a analiza modul în care a fost gestionat stadionul începând cu anul 2021 și până în prezent. Toate documentele relevante privind această acțiune de verificare au fost cerute de la CSA Steaua, iar în cazul în care se vor constata abateri, instituțiile competente de anchetă, inclusiv Poliția și Parchetul, vor fi sesizate conform legii.

Decizia premierului Marcel Ciolacu vine în contextul în care reprezentanții CSA Steaua au impus restricții echipei FCSB, condusă de Gigi Becali, și i-au împiedicat să dispute derby-ul contra echipei Dinamo pe stadionul Ghencea. În urmă cu două săptămâni, premierul a afirmat în exclusivitate pentru PROSPORT că meciul ar trebui să se joace la arena din Bulevardul Ghencea, exprimându-și dorința de a fi prezent la eveniment, amintindu-și de copilărie și momentele petrecute împreună cu tatăl său.

Cu toate acestea, reprezentanții CSA Steaua au pus obstacole și au blocat accesul echipei FCSB la stadion prin introducerea unor clauze restrictive în contractul de închiriere. Cu toate că varianta Ghencea a căzut, Gigi Becali a remarcat implicarea și curajul premierului în acest scandal.

Este prima dată când un premier din România ia o astfel de măsură față de un club sportiv, iar decizia lui Marcel Ciolacu a atras atenția opiniei publice asupra situației stadionului Ghencea și a administrării acestuia. Rezultatele anchetei Corpului de control vor fi cu siguranță așteptate cu interes, atât de către fanii fotbalului din România, cât și de către reprezentanții clubului CSA Steaua și cei ai FCSB.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.