Acasă Actualitatea Premierul Marcel Ciolacu vine sâmbătă la Satu Mare! Participă la conferința județeană...

Premierul Marcel Ciolacu vine sâmbătă la Satu Mare! Participă la conferința județeană PSD

0

Premierul României, Marcel Ciolacu, va efectua în acest weekend o vizită în județele Maramureș, Bihor și Satu Mare, în cadrul unui mini-turneu cu multiple obiective și întâlniri cu autoritățile locale și membrii Partidului Social Democrat (PSD).

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, premierul Marcel Ciolacu are agenda plină de obiective din județele Maramureș, Bihor și Satu Mare.

Șeful Guvernului va ajunge vineri în Maramureș, urmând ca sâmbătă să fie prezent la Satu Mare și Oradea.

Ziua de sâmbătă îl prinde pe premier la Satu Mare. Începând cu ora 09:00 va participa la conferința județeană PSD la Teatrul de Nord urmată de o conferință de presă. La Satu Mare s-a depus o singură moțiune și s-a prezentat propunerea unei echipe de conducere, pe 9 ianuarie, în frunte cu Mircea Govor.

Alături de premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Satu Mare vor ajunge și secretarul general al social-democraților, Paul Stănescu și europarlamentarul Mihai Tudose.

Vizita premierului în aceste județe reprezintă un pas important în consolidarea colaborării dintre Guvern și autoritățile locale, precum și o oportunitate de a identifica soluții concrete pentru nevoile specifice ale fiecărei comunități. Mini-turneul este, de asemenea, un prilej pentru dialogul direct cu membrii PSD și cetățenii din regiune, subliniind importanța unei comunicări eficiente și transparente între guvern și societate.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.