Acasă Actualitatea Premieră la Satu Mare: Planeta Pământ în miniatură pe Corneliu Coposu

Premieră la Satu Mare: Planeta Pământ în miniatură pe Corneliu Coposu

0

Satu Mare intră pe lista orașelor din România unde creațiile lui Luke Jerram sunt expuse. Planeta Pământ, în miniatură, va fi expusă în centrul orașului nostru, din 30 aprilie și până pe 9 mai.

Așadar, între 30 aprilie și 9 Mai celebra instalație Gaia semnată de Luke Jerrram poposește pe Pietonala Corneliu Coposu din Satu Mare. Vizitele în aer liber sunt oferite cu titlu gratuit publicului larg. 

După Museum of the Moon expus la Iași și Marte în premieră națională la Cluj-Napoca, seria de expoziții The Works of Luke Jerram produsă de Asociația Daisler în România continuă cu Lights In The Street: Gaia la Satu Mare. 

O replică la scară mare a Pământului, obținută grație imaginilor satelitare furnizate de NASA, Gaia reprezintă o dovadă a fragilității Pământului. O expoziție ce nu trebuie ratată. 

Opera creează senzaţia de overview effect, precum cea a astronauților care privesc Terra din spaţiu. Expoziția este organizată de Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” și este sponsorizată de Zollner Electronic Satu Mare.

Articolul precedentCetățeni din Siria și Afganistan, prinși la granița cu Ungaria
Articolul următorAlain Quintallet: ”Obiectivul meu este să ne calificăm la Campionatul European”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here