Acasă Informativ Prefectul Radu Roca și viceprimarul Cristina Ilieș, la inaugurarea sălii de sport...

Prefectul Radu Roca și viceprimarul Cristina Ilieș, la inaugurarea sălii de sport de la Bârsău

0

Miercuri, 6 decembrie, a fost o zi de sărbătoare pentru comuna Bârsău, odată cu inaugurarea noii săli de sport. Acest proiect a fost posibil prin implementarea unui proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrație prin Compania Națională de Investiții.

La eveniment a participat: prefectul județului Satu Mare, dr. Radu Roca, alături de viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan-Ilieș. Această sală de sport devine astfel un centru de activitate și dezvoltare comunitară, oferind locuitorilor comunei Bârsău o infrastructură modernă și potrivită pentru diverse activități sportive și culturale.

Ceremonia de inaugurare a coincis cu sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae și a fost marcată printr-un minunat concert de colinde susținut de corala “Arhanghelii” a Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

Felicitări primarului comunei Bârsău, Traian Ciurdaș, pentru această realizare și pentru eforturile depuse în implementarea altor proiecte importante pentru comunitatea locală.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.