Acasă Actualitatea Poveste de dragoste ca-n filme! Mamă minoră a plecat de acasă cu...

Poveste de dragoste ca-n filme! Mamă minoră a plecat de acasă cu un băiat întâlnit la un botez

0

O poveste desprinsă din filmele de dragoste s-a consumat în județul Satu Mare. Un tânăr de 22 de ani și o tânără de 14 ani, mamă, s-au întâlnit la un botez și s-au îndrăgostit.

PortalSM scrie că aceștia s-au și mutat împreună, în casa părinților băiatului, unde au avut o relație de aproape 3 luni, în 2022. Judecătorii spun că aceștia au întreținut relații intime în mod repetat, cu consimțământul ambilor.

Potrivit mamei fetei, aceasta și-a început viața sexuală la vârstă de 12 ani, în cursul anului 2020. În urma unei relații avute în acea perioadă, tânăra a rămas însărcinată și a dat naștere unei fetițe. Mama fetei a spus ca după ce a născut, fiica sa a început să umble pe la diferiți băieți, a sunat de câteva ori la poliție pentru a sesiza dispariția ei, ultima dată fiind internată într-un centru de minori.

Tânărul de 22 de ani le-a declarat judecătorilor că a fost invitat la un botez, unde a cunoscut-o pe fată care i-a spus că are 15 ani și are un copil. Acesta a precizat că în acea seară a dus-o pe minoră acasă la părinții lui, iar aceasta nu a mai plecat de acolo, anunțând-o pe mama sa că locuiește cu el.

După ce mama ei a dat-o dispărută la Poliție, organele de poliție au mers la casa băiatului și au dus-o pe minoră la un centru de minori.  Iubitul fetei a precizat că după ce a ieșit din centrul de minori, tânăra l-a sunat și i-a spus să meargă după ea, acesta fiind de acord. Înainte de Crăciun, însă, părinții fetei au venit după ea, iar de atunci nu a mai vorbit cu ea.

Tânărul este judecat acum pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Sursa: PortalSM

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.