Acasă Actualitatea Polițiștii sătmăreni, la datorie! Au reținut permise de conducere și au aplicat...

Polițiștii sătmăreni, la datorie! Au reținut permise de conducere și au aplicat sancțiuni contravenționale

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 21 iulie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 48.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, în cazul a  11 conducători auto.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, pe DN 19A, în localitatea Livada,  împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.885 lei și au reținut două certificate de înmatriculare, unul pentru anvelope uzate peste limita legală montate pe autoturism, iar cel de-al doilea pentru noxe emise peste limita legală admisă.

Articolul precedentSimona Pop rememorează drumul spre aurul olimpic de la Rio! Încep J.O. Tokyo 2020, o avem pe Claudia Cuic
Articolul următorLocuri de muncă pentru sătmăreni în comunitatea europeană! Vezi ce ți se potrivește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here