Acasă Informativ PNL Satu Mare l-a “transferat” pe Dan Gavrilescu! Va fi un câștig...

PNL Satu Mare l-a “transferat” pe Dan Gavrilescu! Va fi un câștig pentru partid?

1

Folosind un termen din fotbal, pentru că este sportul pe care l-a practicat la nivel înalt ani buni, PNL Satu Mare l-a “transferat” zilele trecute de pe Dan Gavrilescu, fost jucător al Olimpiei Satu Mare.

“Bun venit în echipă, Gavrilescu Dan! Crește familia liberală cu un om de valoare, cu un om cu vaste cunoștințe în domeniul sportiv, pentru că în PNL ne înconjurăm de oameni profesioniști. Fost sportiv de performanță care ne-a adus multe bucurii în tricoul Olimpiei Satu Mare, în prezent antrenor, Dan Gavrilescu completează echipa PNL Satu Mare și va fi un om important pe care îl vom consulta de câte ori vom avea de luat decizii care privesc sportul și lumea sportivă”, este anunțul făcut pe facebook de PNL Satu Mare.

“Am acceptat cu inima deschisă, să intru într-o echipă cu oameni tineri, pricepuți, adevărati patrioți, dornici să punem umărul ca județul Satu Mare să devină un punct de reper al României, nu doar unde se agață harta-n cui!”, a declarat, la rându-i, Dan Gavrilescu.

Va fi un câștig pentru partidul condus de Adrian Cozma? Timpul ne va răspunde.

CITEȘTE ȘI:

Adsense
Articolul precedentVa fi pe placul lui Dan Petrescu arbitrul ales de CCA? Brigada completă
Articolul următorSubprefectul Tamas Altfatter i-a supărat rău pe suporterii Olimpiei

1 COMENTARIU

  1. […] PNL Satu Mare l-a “transferat” pe Dan Gavrilescu! Va fi un câștig pentru partid? Vești proaste pentru sătmăreni! Cum va fi vremea în weekend 7 luni de ”domnie” a lui Radu Roca! Este cel mai stabil și implicat prefect? Sătmăreanul Silviu Zetea este singurul care până acum și-a anunțat candidatura la președinția României Topul partidelor într-un sondaj politic! La Satu Mare nu se mai vorbește deloc de alianța românească ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.