Acasă Sărituri cu schiurile Pictiseală mare la Titisee-Neustadt! Rezultatele primei manșe și ora de start a...

Pictiseală mare la Titisee-Neustadt! Rezultatele primei manșe și ora de start a manșei secunde

0

Chiar la început de transmisie ne gândeam că ne place acest sport și pentru că în ciuda favoriților, fiecare concurs poate avea un alt deznodământ. O altă zi, aceeași trambulină, condiții meteo diferite, stări diferite în rândul sportivilor și câte și mai câte.

Am început prima manșă de duminică de la bara de start cu numărul 8, adică ceva mai jos față de ceea ce am avut sâmbătă. Plictiseală mare, cu evoluții chiar și sub 100 de metri. Abia sportivul cu numărul 10 a depșit punctul de constrcuție. Dar cu vânt puternic din față, Stekala (126,5 m) nu trecut pe primul loc, Koudelka (121,5 m) rămânând acolo sus. A venit italianul Bresadola, sportiv care a schimbat liderul, cu ai săi 126,5 metri. Apoi a intrat în acțiune și vântul, organizatorii coborând rapid bara de start cu 2 poziții. Dar era vânt din față, astfel că nu ne deranja. În continuare am asistat la evoluții în zona punctului de construcție, fără ca ceva, ori cineva să ”rupă gura târgului”. Între timp, bara de start a revenit la poziția a 8-a, după 17 sărituri.

În continuare plictiseală mare. Și cum nu a fost de ajuns că a aflat că nu este luat în lotul Germaniei pentru Olimpiadă, Severin Freund a primit și semaforul roșu pe bara de start. La revenire a sărit cât pentru primul loc. Simon Ammann și Daiki Ito sunt istorie, nemții au dus-o bine, iar noi îi așteptam și pe sloveni. Între timp am avut și primele sărituri peste 130 de metri, iar slovenii nu au impresionat. Prima manșă s-a încheiat fără prea mult spectacol.

Manșa secundă începe la ora 18:07

Rezultatele din prima manșă AICI.

Lista de start a manșei secunde AICI.

Clasamentul Cupei Mondiale AICI.

Clasamentul Cupei Mondiale – națiuni AICI.

Date despre trambulină
• Punct de construcție: 
125 de metri
• Dimensiune: 142 de metri
• Record: 148 de metri săriți de Domen Prevc (2016)

Precizăm că www.dincolodesport.eu este singurul site de știri din România care are o categorie dedicată săriturilor cu schiurile.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.