Acasă Sport Performanțe remarcabile pentru CSM Olimpia–Unio Satu Mare la Cupa Judo Club 1983...

Performanțe remarcabile pentru CSM Olimpia–Unio Satu Mare la Cupa Judo Club 1983 Huedin

0

Echipa de judo CSM Olimpia–Unio Satu Mare a demonstrat din nou calibrul său în lumea judoului, obținând rezultate remarcabile la tradiționala competiție Cupa Judo Club 1983 Huedin.

Sportivii sătmăreni, legitimați la Clubul Sportiv Municipal Olimpia și Clubul Sportiv Unio Satu Mare, au adus acasă șase medalii de aur, una de argint și una de bronz, clasându-se astfel pe primul loc în clasamentul general al medaliiilor, alături de echipa gazdă.

Medalii de Aur pentru Judoiștii Sătmăreni

Performanțele notabile au fost înregistrate în diverse categorii de vârstă, iar sportivii au impresionat prin tehnica și abilitățile lor. Câștigătorii medaliilor de aur sunt:

  • Thiruvadi Alesszia (U13, 36 kg)
  • Maya Dihenes (U13, 57 kg)
  • Szilágyi Emma (U13, +75 kg)
  • Szimay Márton (U13, +60 kg)
  • Erin Oros (U15, 48 kg)
  • György Bettina (U15, +63 kg)
  • Turoczy Roland (U15, 60 kg)

Performanță de Echipă la Cupa Judo Club 1983 Huedin

Sub îndrumarea antrenorilor Terely Mihály, Ramona Igna și Hajlák József, echipa CSM Olimpia–Unio Satu Mare a arătat solidaritate și determinare în competiție, dovedind că pregătirea lor intensivă și pasiunea pentru judo își găsesc recompensa.

Următoarea Provocare: Cupa Unio, Ediția a 26. – Memorialul Lucian Preda, Ediția a 6.

Energia pozitivă și rezultatele impresionante nu se opresc aici pentru echipa de judo. Sâmbătă, acești judoka talentați se vor întoarce acasă, la Satu Mare, pentru a participa la tradiționala competiție Cupa Unio, Ediția a 26. – Memorialul Lucian Preda, Ediția a 6. Această competiție va aduna cluburi din Polonia, Ungaria și diverse regiuni ale României, anticipându-se participarea a 350 de sportivi.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.