Acasă Sport PERFORMANȚĂ. Daiana Vancsa de la CSM Olimpia Satu Mare, campioană europeană la...

PERFORMANȚĂ. Daiana Vancsa de la CSM Olimpia Satu Mare, campioană europeană la karate

0

Vancsa Daiana, talentata karateka reprezentând Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, a încheiat anul cu un nou titlu european. Sportiva a obținut titlul de Campioană Europeană la proba de kumite pe echipe, alături de naționala României de senioare, în cadrul Campionatului European WUKF desfășurat în Antibes, Franța.

Vancsa Daiana a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai strălucitoare talente în karate, aducând onoare Satu Mare și României. În proba individuală de kumite shobu sambon, categoria 21–35 ani, -55 kg, a câștigat medalia de bronz, însă cel mai impresionant succes a venit în proba pe echipe, unde, alături de Szász Tímea, Isabella Lamdes și Adriana Ilie, au învins echipele din Anglia, Italia și Slovacia, aducând aurul european acasă.

Desigur, drumul către succes nu a fost lipsit de provocări, iar Vancsa Daiana a depășit momente dificile cu antrenamente intense, oboseală și accidentări. Cu toate acestea, eforturile ei au fost răsplătite cu un rezultat de excepție la nivel european. Chiar și cu rezultatele individuale considerate sub așteptări, performanța pe echipe a adus o satisfacție deosebită.

Sportiva a subliniat importanța susținerii primite din partea Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare în parcursul său sportiv. Vancsa Daiana, care se află într-o perioadă de recuperare, își exprimă recunoștința față de conducerea clubului pentru sprijinul constant.

Anul 2023 adaugă încă două medalii de aur în palmaresul impresionant al Vancsei Daiana la Campionatele Europene. Cu deja două titluri de Campioană Mondială și o medalie de bronz la Campionatele Mondiale, sportiva rămâne de neînvins în competițiile naționale și la Cupa României. Cu aceste realizări, Vancsa Daiana se pregătește pentru competițiile viitoare, inclusiv Cupa Campionilor Europeni din Cluj-Napoca, continuând să aducă mândrie și glorie orașului și țării sale.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.