Acasă Lifestyle Pentru economie, un sătmărean speră că nu vor mai fi luminițe de...

Pentru economie, un sătmărean speră că nu vor mai fi luminițe de Crăciun în centru

1

Primim foarte multe mesaje de la sătmăreni în fiecare zi. Recent, un sătmărean s-a gândit pe termen mediu și ne spune că autoritățile locale ar trebui să se gândească mai serios în a nu organiza acel Târg de Crăciun cu luminițe colorate în Centrul Sătmarului și nu numai.

Mesajul sătmăreanului:

”Trăim într-o perioadă în care ni se tot vorbește de economie la energie, iar facturile sunt tot mai mari. M-am gândit că o soluție, sau un mic pas spre economie ar putea fi neorganizarea acelui târg de Crăciun cu luminițe și tot felul de lucruri. Mai ales că se cheltuie foarte mult cu ele. Oricum are fiecare familie brad acasă, să se organizeze fiecare separat. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar poate fi o propunere pentru autoritățile locale.”

CITEȘTE ȘI:

Articolul precedentCarei, Raiul hoților de biciclete din județ!
Articolul următorEchipa de start a CFR-ului cu Argeș! Sunt afectați jucătorii de scandalul de la club?

1 COMENTARIU

  1. […] Pentru economie, un sătmărean speră că nu vor mai fi luminițe de Crăciun în centru Orașul Oradea, locul 6 în lume! Are ce să învețe Satu Mare de la administrația de acolo? VIDEO. Lacul de Smarald, o bogăție a județului Satu Mare! Unde se află În timpul ședinței de Consiliu Local, primarul Kereskenyi comenta pe facebook la postarea lui Dan Gavrilescu Cineplexx te trimite în Dubai cu filmul „Bilet pentru Paradis” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.