Acasă Fotbal Pe Șumudică nu-l interesează de CFR Cluj! Nici nu l-a contactat nimeni

Pe Șumudică nu-l interesează de CFR Cluj! Nici nu l-a contactat nimeni

1

Adrian Mutu, în vârstă de 45 de ani, a luat o decizie radicală și a demisionat din funcția sa la CFR Cluj, urmând un rezultat dezamăgitor în sferturile Cupei României, unde echipa a suferit o înfrângere zdrobitoare cu scorul de 0-4 împotriva echipei Corvinul Hunedoara.

Această decizie surprinzătoare a fost motivată de umilința suferită în competiția cupei, iar Adrian Mutu a ales să-și asume responsabilitatea pentru acest rezultat și să-și prezinte demisia.

În urma acestei decizii, speculațiile despre cine va prelua conducerea tehnică a echipei au început să circule. Marius Șumudică, antrenorul care a mai avut o scurtă perioadă la conducerea CFR Cluj, a fost întrebat dacă i s-a propus să revină în Gruia. Cu toate acestea, Șumudică a negat că ar fi fost contactat și a declarat că nu este interesat de o revenire în acest moment.

Despărțirea lui Șumudică de CFR Cluj în vara anului 2021 a fost marcată de controverse și tensiuni, iar acum, în urma demisiei lui Mutu, se pare că Șumudică nu este interesat să revină în peisajul echipei din Cluj.

După plecarea lui Șumudică, echipa a fost preluată de Dan Petrescu.

English version


Adrian Mutu, aged 45, has made a radical decision and resigned from his position at CFR Cluj, following a disappointing result in the quarter-finals of the Romanian Cup, where the team suffered a crushing defeat with a score of 0-4 against Corvinul Hunedoara.

This surprising decision was motivated by the humiliation suffered in the cup competition, and Adrian Mutu chose to take responsibility for this result and tendered his resignation.

Following this decision, speculations about who will take over the technical leadership of the team began to circulate. Marius Șumudică, the coach who previously had a brief period in charge of CFR Cluj, was asked if he had been approached to return to Gruia. However, Șumudică denied being contacted and stated that he is not interested in a comeback at this moment.

Șumudică’s departure from CFR Cluj in the summer of 2021 was marked by controversies and tensions, and now, following Mutu’s resignation, it seems that Șumudică is not interested in returning to the team’s scene in Cluj.

After Șumudică’s departure, the team was taken over by Dan Petrescu.

https://dincolodesport.eu/rasturnare-de-situatie-s-a-gasit-alta-varianta-nu-mandorlini-va-antrenor

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.