Acasă Actualitatea Pe cai sau în căruțe, numeroșii participanți de la Satele Unite străbat...

Pe cai sau în căruțe, numeroșii participanți de la Satele Unite străbat județul SATU MARE

0

Un număr impresionant de participanți s-au adunat pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului creștin-patriotic numit “Satele Unite ale Sătmarului”.

Această caravană de călăreți și căruțe a străbătut județul și a reunit membri ai diferitelor organizații culturale și patriotice românești.

Evenimentul a debutat sâmbătă dimineața la Mănăstirea “Acoperământul Maicii Domnului” din Lunca Apei, unde participanții au avut un moment religios. Caravana a fost condusă de deputatul liberal Adrian Cozma și a avut un traseu care a inclus comunele Apa, Medieșu Aurit, Odoreu și municipiul Satu Mare în prima zi.

Călăreții și căruțașii au provenit din diverse regiuni ale județului și li s-au alăturat și alții pe parcursul traseului. Duminică, aceștia au pornit din Păulești și au trecut prin satele Codrului pentru a ajunge la destinația finală, Mănăstirea “Izvorul Tămăduirii” din Măriuș.

La Mănăstirea “Izvorul Tămăduirii,” toți sătmărenii sunt așteptați pentru a participa la un program artistic cu artiști populari locali începând cu ora 15:00. La ora 18:00, pe scenă va urca și Veta Biriș, oferind astfel un spectacol deosebit participanților la eveniment.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.