Acasă Lifestyle PAMFLET. Urs de pluș impresionant, ajuns la ghena de gunoi în Satu...

PAMFLET. Urs de pluș impresionant, ajuns la ghena de gunoi în Satu Mare!

0

Se pare că urșii au ajuns pe la tomberoane nu doar în zonele montane din centrul țării ci și la Satu Mare. Desigur, este o glumă de weekend, într-o duminică liniștită de vară.

Ne bucurăm totuși că nu este vorba despre un urs în adevăratul sens al cuvântului ci de unul inofensiv, de pluș, deși are o “statură” considerabilă. De ce o fi ajuns acest urs frumos la gunoi nu știm, doar am imortalizat momentul. Acesta se află la tomberoanele din zona Burdea, cu blocul turn. Un botoșănean a găsit la gunoi 20.000 de lei, noi am găsit doar un urs mare și pufos, de pluș.

O fi fost aruncat de o fată îndrăgostită de un iubit care nu îi mai împărtășește sentimentele, după o noapte cu prietenii în club, unde a văzut o altă domnișoară care i-a tras cu ochiul. Sau poate proprietarii s-au săturat să țină în casă un ditamai ursul de pluș, care adună praf. Ori un copil răsfățat s-a săturat de el și vrea unul și mai mare.

Sau poate că, dacă la munte, urșii merg singuri la tomberoane, la Satu Mare sunt duși de oameni pe care nu putem să-i acuzăm că nu le plac animalele. Iar cei de acolo sunt periculoși, atacă oameni, pe când acesta este inofensiv, caută poate doar afecțiune. Cert este că săracul urs stă în soare și își așteaptă poate salvatorul, sau salvatorii. Am făcut o glumă de duminică, sperăm că n-am supărat pe nimeni.

Articolul precedentSe reface “cuplul” Alibec – Budescu la CFR Cluj?
Articolul următorMărar și înghețată cu probleme, scoase de la rafturile a două supermarketuri de la noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here