Acasă Actualitatea Lucrări de amploare la Palatul Administrativ! Se poate economisi lunar o mică...

Lucrări de amploare la Palatul Administrativ! Se poate economisi lunar o mică avere

0

Consiliul Județean Satu Mare a anunțat o investiție semnificativă în reabilitarea sistemului energetic al Palatului Administrativ din oraș. Această măsură vine în contextul eforturilor de reducere a consumului de energie și de optimizare a resurselor financiare.

Potrivit declarațiilor președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, Palatul Administrativ este considerat “cea mai energofagă clădire a județului”. Cu toate acestea, prin implementarea unor lucrări de modernizare, se estimează că vor fi economisiți sute de mii de lei lunar, bani care pot fi redirecționați către alte proiecte de dezvoltare în județ.

Proiectul propus este extrem de ambițios și vizează schimbarea sistemului energetic interior, înlocuirea conductelor de apă, modernizarea sistemului de încălzire și instalarea panourilor fotovoltaice. De asemenea, se va crea infrastructura necesară pentru instalarea a șase puncte de încărcare cu energie electrică pe terenurile instituțiilor subordonate.

Aceste măsuri nu numai că vor contribui la reducerea consumului de energie și a costurilor asociate, dar vor și sprijini tranziția către surse de energie regenerabilă, având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.