Acasă Lifestyle Orașul Oradea, locul 6 în lume! Are ce să învețe Satu Mare...

Orașul Oradea, locul 6 în lume! Are ce să învețe Satu Mare de la administrația de acolo?

2

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunță că Oradea este printre destinațiile preferate de turiștii din întreaga lume.

Orașul Oradea a reușit în urma voturilor a peste 500.000 de turiști din întreaga lume să ocupe locul 6 în topul destinațiilor potrivite atât pentru călătoriile de tip city-break, cât și pentru vacanțele prelungite.

Conform clasamentului Europe’s Best Destinations, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinațiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător și un program cultural divers.

Clasamentul include destinații din țări precum Spania, Franța, Belgia, România reușind să surclaseze țări precum Anglia, Italia, Grecia sau Austria.

Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinație Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinații turistice care trebuie vizitate cel puțin o dată în viață.

CITEȘTE ȘI:

Articolul precedentSatu Mare a rămas cu un singur jucător la Națională! Bicfalvi n-a fost chemat din Rusia
Articolul următorS-au anunțat arbitrii meciului CSU Craiova – FCSB! Becali: Are ”instinctul hoțului”

2 COMENTARII

  1. […] Orașul Oradea, locul 6 în lume! Are ce să învețe Satu Mare de la administrația de acolo? VIDEO. Lacul de Smarald, o bogăție a județului Satu Mare! Unde se află În timpul ședinței de Consiliu Local, primarul Kereskenyi comenta pe facebook la postarea lui Dan Gavrilescu Cineplexx te trimite în Dubai cu filmul „Bilet pentru Paradis” GALERIE FOTO. Splendoare de curcubeu la mall-ul din Satu Mare […]

  2. […] Orașul Oradea, locul 6 în lume! Are ce să învețe Satu Mare de la administrația de acolo? VIDEO. Lacul de Smarald, o bogăție a județului Satu Mare! Unde se află În timpul ședinței de Consiliu Local, primarul Kereskenyi comenta pe facebook la postarea lui Dan Gavrilescu Cineplexx te trimite în Dubai cu filmul „Bilet pentru Paradis” GALERIE FOTO. Splendoare de curcubeu la mall-ul din Satu Mare […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.