Acasă Informativ OFSD Satu Mare aduce magia lui Moș Nicolae în casele copiilor

OFSD Satu Mare aduce magia lui Moș Nicolae în casele copiilor

0

În seara de 5 decembrie, pentru Organizația Femeilor Social Democrate din Satu Mare, Moș Nicolae a devenit „SFÂNTUL Bun”, protectorul copiilor și generosul aducător de bucurii. Tradiția a fost onorată așa cum se cuvine, iar copiii au pregătit cu nerăbdare ghetele pentru a fi răsplătiți de Moșul cel darnic.

Prin gesturi pline de generozitate și dragoste, membrii OFSD Satu Mare au împărțit daruri Moșului la peste 30 de copilași. Fiecare cadou a fost selectat cu grijă, iar scopul a fost să aducă zâmbete și bucurie în casele micuților.

“Suntem profund recunoscătoare pentru tot ceea ce am făcut împreună și mai ales pentru faptul că am reușit să ajungem și anul acesta la copiii pe care îi sprijinim! Să dăm binele mai departe pentru că da, BINELE NE FACE BINE!”, a transmis OFSD Satu Mare într-o postare pe rețelele sociale.

Această acțiune nu este doar un mod de a marca tradiția, ci și o expresie a spiritului solidarității și a implicării comunitare. Cu speranța că fiecare dar oferit va aduce un strop de fericire și căldură în sufletele celor mici, OFSD Satu Mare a demonstrat încă o dată că sărbătorile sunt o oportunitate minunată de a aduce bucurie și lumină în viețile celor din jur.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.