Acasă Fotbal Oficial! Transfer de ultimă oră anunțat de CFR Cluj!

Oficial! Transfer de ultimă oră anunțat de CFR Cluj!

0

CFR Cluj a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor prin aducerea mijlocașului italian Filippo Falco în echipa sa.

Falco, în vârstă de 32 de ani, a fost primit așa cum se cuvine de conducerea clubului și de suporterii “feroviariilor”. Cu o carieră bogată în fotbalul italian și o experiență solidă acumulată în Superliga Serbiei, Falco aduce un plus de valoare și experiență echipei din Gruia.

Născut și crescut la academia clubului Lecce, Falco a demonstrat un talent remarcabil, evoluând în nu mai puțin de 366 de meciuri, cu 55 de goluri și 51 de pase decisive în palmaresul său. Performanțele sale în Serie A și Serie B la echipe precum Bologna, Cagliari, sau Lecce l-au consacrat drept un jucător de încredere și influent în liga italiană.

De asemenea, experiența sa recentă în Superliga Serbiei la echipa de tradiție, Steaua Roșie Belgrad, unde a obținut două titluri de campion și două cupe, spun multe despre valoarea celui nou adus la CFR Cluj, care își propune să continue să domine în fotbalul românesc și să facă o figură frumoasă în competițiile europene.

Îi urăm lui Filippo Falco o integrare rapidă în echipa CFR Cluj și să aducă succes și performanțe remarcabile pe terenul de fotbal pentru culorile “alb-vișinii”, transmite clubul ardelean.

English version

CFR Cluj has made a significant move in the transfer market by bringing in Italian midfielder Filippo Falco to their team.

Falco, at the age of 63, has been enthusiastically welcomed by the club’s management and loyal supporters. With a rich career in Italian football and solid experience gained in the Serbian SuperLiga, Falco brings added value and expertise to the team from Gruia.

Born and raised in the academy of Lecce, Falco has demonstrated remarkable talent, having played in no less than 366 matches, with 55 goals and 51 assists to his name. His performances in Serie A and Serie B for clubs like Bologna, Cagliari, and Lecce have established him as a reliable and influential player in the Italian league.

Additionally, his recent experience in the Serbian SuperLiga with the traditional powerhouse Red Star Belgrade, where he won two league titles and two cups, adds further value to the CFR Cluj team, which aims to continue its dominance in Romanian football and make a mark in European competitions.

We wish Filippo Falco a swift integration into the CFR Cluj team and hope he brings success and remarkable performances on the football field for the “white and burgundy” colors.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.