Acasă Actualitatea OFICIAL. Mircea Govor la Consiliul Județean și Radu Roca la Primărie, candidații...

OFICIAL. Mircea Govor la Consiliul Județean și Radu Roca la Primărie, candidații PSD Satu Mare

0

Mâine se anunță a fi o zi importantă pentru politica locală din Satu Mare, cu două evenimente deosebit de relevante în calendarul electoral.

Începând cu ora 9:30, la Biroul Electoral Județean, Mircea Govor, candidatul Partidului Social Democrat Satu Mare pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, își va depune oficial candidatura. Acest moment marchează un pas crucial în parcursul electoral al candidatului și în eforturile partidului de a obține susținerea și încrederea cetățenilor pentru viitorul județului.

Ulterior, la ora 15:00, atenția se va muta către Biroul Electoral Municipal, unde Radu Roca, candidatul Partidului Social Democrat Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, își va depune, de asemenea, candidatura. Această acțiune reprezintă un moment semnificativ în cursa electorală pentru administrația locală a municipiului, marcând angajamentul și determinarea candidatului în vederea reprezentării intereselor comunității.

Este de așteptat ca atât Mircea Govor, cât și Radu Roca să își prezinte viziunile și proiectele pentru dezvoltarea județului și a municipiului, în speranța de a obține sprijinul și încrederea alegătorilor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.