Acasă Actualitatea UPDATE.O tânără din Satu Mare s-a aruncat în gol de la etajul...

UPDATE.O tânără din Satu Mare s-a aruncat în gol de la etajul 3 al unui imobil! Se află în afara oricărui pericol

0

Din ultimele informații, tânăra a avut noroc după ce un copac a atenuat căderea, iar șansa a fost că a căzut în zona unui spațiu verde, care practic i-au salvat viața, adolescenta fiind acum înafara oricărui pericol.

Victima se afla în cameră cu sora ei, care nu-și explică gestul surorii sale. Membrii familiei au declarat că fata nu suferea de vreo depresie sau n-a dat nici un semn că ar avea vreo supărare. Polițiștii încearcă acum să afle cu exactitate care au fost cauzele care ar fi putut curma viața unei tinere.

***

Cu puțin timp în urmă, a fost apelat numărul unic de urgență 112 când s-a anunțat că o persoană a sărit în gol de la geamul unui bloc de pe Bulevardul Octavian Goga din Satu Mare.

Din câte se pare o tânără de 17 ani ar fi sărit de la etajul al treilea al imobilului. La fața locului s-au deplasat rapit ambulanțe aparținând SAJ, dar și o echipă formată din polițiști.

Victima a căzut de la aproximativ 15 metri și se află în stare extrem de gravă, medicii încercând în aceste momente, prin manevre de resuscitare, să o readucă la viață.

Se pare că tânăra a vrut să își pună capăt zilelor din cauza unei iubiri neîmpărtășite.

Articolul precedentDSVSA Satu Mare: Controale la sălile de evenimente
Articolul următorPăun și Camora, titulari cu Anglia! Insularii s-au impus dintr-un penalty

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here