Acasă Divertisment O sătmăreancă vrea mâncare vegană la creșă pentru copilul ei!

O sătmăreancă vrea mâncare vegană la creșă pentru copilul ei!

0

Într-un univers paralel al parenting-ului modern, o mamă excentrică din Satu Mare, pe nume Bio-Ramona, a hotărât să-și hrănească pruncul cu cele mai extravagant-vegane delicii. Cu toate că copilul abia a învățat să mestece, această mamă are planuri mari pentru meniul lui de la creșă.

Bio-Ramona, purtând o haină din fibre de bambus și pantofi vegan, a convocat o ședință specială la o creșă din municipiul Satu Mare pentru a discuta noul meniu pentru micuțul ei vegan. În timp ce restul părinților se întrebau de ce cartofii prăjiți nu mai sunt suficient de fancy, ea a venit cu sugestii precum sparanghelul crud și cartofii dulci organici, gătiți la abur.

“Dragilor, vreau să le oferim copiilor noștri ceva mai mult decât doar cărți de colorat și jucării educative. Vreau să le dăm o șansă la un viitor plin de clorofilă și nutrienți non-sovietici!” a exclamat Bio-Ramona cu entuziasm, arătând spre un poster cu fructe exotice.

Mămica veganașă a propus un meniu zilnic plin de surprize culinare, de la hummus cu quinoa și papaya, până la salată de alge cu tofu. “Copiii noștri trebuie să înțeleagă diferența dintre o măslină și o măslinecă. Educația alimentară începe de la creșă!“, a adăugat ea, în timp ce ceilalți părinți își aruncau priviri confuze unii altora.

Bio-Ramona a fost hotărâtă să aducă la creșă alimentația sănătoasă și conștientă, luptându-se cu miturile că “copiii trebuie să mănânce ce le place” sau “ce e verde nu-i sănătos“. Ea și-a pregătit chiar și o prezentare PowerPoint despre avantajele semințelor de chia și spirulina în dezvoltarea cognitivă a copiilor mici.

În final, Bio-Ramona a decis că nu va abandona lupta pentru meniuri vegane la creșă, indiferent cât de multe priviri sceptice primește. “Voi continua să lupt pentru drepturile alimentare ale micuților noștri! Pentru că niciun copil nu ar trebui să crească fără a ști gustul unui smoothie cu kale și goji berries!“, a concluzionat ea, plecând de la întâlnire cu pruncul în brațe, deja înconjurat de un nor de arome bio.

(Textul de mai sus este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.